Speciale Modul 2

Anatomi & Healing

Introduktion til Speciale Modul 2

Video er på vej :)

Hvad består modulet af?

På dette modul gennemgår vi den grundlæggende del af anatomien hos heste og hunde som du bør kende som professionel behandler. Hjertehvisker Uddannelsen™ er baseret på at din vigtigste egenskab sammen med dyrene er at du kan lytte og forstå dem. 

Men for at vi kan forstå hvad de fortæller os om deres kroppe og hvilke udfordringer dyrene har med dem. Ja så er vi nødt til at tilegne os en grundviden om de anatomiske betegnelser og placeringen af livsvigtige organer samt grundstrukturen i skelettets opbygning.

Denne dag kombinerer vi siddende teori gennemgang med praktiske øvelser, hvor vi inkluderer healingen som en helt naturlig del af samværet med dyrene. Uanset om du har en healeruddannelse i forvejen eller ej, så kan du sagtens være med i den healende del på dette modul.

Jeg anbefaler alle behandlere at inkludere en healer uddannelse i deres udvikling. Det er en stor gave til dyrene og kan være en endnu større gave til dig selv. 

Du skal være forberedt på, at vi både skal i stald hos heste og have besøg i undervisningslokalet af 4-benede gæstelærere.

Dette modul er ikke en altomfavnende undervisning i anatomiens univers. Vi har 1 dag sammen og du får den grundlæggende viden du skal have. Vil du have yderligere og dybere anatomisk viden, så anbefaler jeg, at du læser videre på en uddannelse der baseres mere på fysikken såsom f.eks. Kranio Sakral Terapi.

 

Har du en uddannelse i forvejen, hvor du har modtaget undervisning i anatomi, så kan du få merit for dette modul.

Varighed & Pris

Modulet varer 1 dag og vi mødes kl. 8.45 og slutter kl. 16.00.

Prisen er 1.500 kr. 

Husk at der betales depositum ved tilmelding på 700 kr. og restbeløbet betales senest første mødedag.

Tilbage til moduloversigt