Telepatisk Homeparty

Jeg holder enormt meget af de personlige relationer. Derfor nyder jeg virkelig at være på besøg, både når det er til behandlinger, og bestemt også når jeg underviser og coacher.

Hvorfor ikke kombinere din egen nysgerrig på området med en invitation til nogle venner, familiemedlemmer og andre interesserede. En invitation til et hyggeligt Telepatisk Homeparty hjemme hos dig :)

Jeg bruger 3 timer sammen med jer og det bliver IKKE kedeligt!

Se herunder hvad jeg f.eks. kan give jer i vores tid sammen.

På et Telepatisk Homeparty får du en unik mulighed for at blive introduceret til dyrenes verden og ikke mindst lære den telepatiske grundmetode som jeg kalder for 3 Punkts Metoden.

Alle kan lære den :) 

Med grin og et glimt i øjet viser jeg jer hvordan vi kan komme tættere på vores dyr igennem praktiske øvelser der giver ro i vores eget indre.

Hvad får I?

Jeg har en mappe med til hver af jer med grundlæggende information og teori om telepati og dyrenes verden.

  • Jeg fortæller jer om hvordan det er at arbejde som Dyrehvisker og kommer med eksempler på forskellige oplevelser med dyrene der har været vildt lærerige for mig
  • Jeg viser nogle praktiske øvelser i hvordan I stimulerer og aktiverer jeres 3. øje og Pineal Kirtlen som er indgangen til telepatien
  • Jeg viser jer den telepatiske 3 Punkts Metode som tager 3 min. at lære og et helt liv at forfine :)
  • Jeg giver jer 10 min. hver hvor jeg laver en Sjæle Coaching med jeres Højere Jeg. Dette foregår 1 til 1 i et aflukket lokale
  • Jeg viser jer naturligvis også hvordan jeg arbejder så hvis der er dyr i hjemmet tager vi en lille snak med dem om det de har lyst til at fortælle

En Sjæle Coaching er en telepatisk kontakt til dit Højere Jeg som er et aspekt af din Sjæl. Her kan du stille spørgsmål og få svar på de ting som nærer dig. Det kan være spørgsmål som:

  • Hvorfor er jeg her på jorden?
  • Er jeg på rette vej for mig?
  • Hvilken retning skal jeg gå i indenfor den alternative verden?
  • Hvad gør jeg galt siden jeg har disse problemer?

Jeg vil generelt fortælle dig hvad jeg får vist og fortalt af dig selv, som er til størst gavn for dig i lige dette øjeblik.

​Der er naturligvis plads til spørgsmål undervejs, og jeg er åben for bestemte ønsker til vores snakke.

Alt det praktiske

Alt du skal gøre er at samle en lille gruppe af interesserede mennesker og kontakte mig for at få forskellige dato forslag og tidspunkter.

Prisen for det hele inkl. materialer til hver af jer er 250 kr. pr. deltager.

Der skal som minimum være 4 betalende deltagere. Hvis I er færre end dette så må I dele 1.000 kr. op imellem jer, da dette er min mindstepris.

Bor vi meget langt fra hinanden skal vi også lige snakke om et fair tilskud til kørslen. Det laver jeg en god pris på :)

Jeg er hos jer i 3 timer og det giver os god mulighed for at øve, snakke og lave en kort Sjæle Coaching.

Hvis I er mange kan det blive nødvendigt at gøre Sjæle Coachingen en anelse kortere for hver af jer. Men jeg bestræber mig altså på, at alle skal have 10 min. så vidt muligt.

Alt i alt er dette et super godt tilbud til alle der er nysgerrige på telepatiens verden og gerne vil lære det helt grundlæggende.