1:1 coaching i telepati med dyrene

1 dag med dig og dyrene i fokus

Dette er en helt unik mulighed for dig

Måske er du i tvivl om dine egne evner eller måske har du behov for ekstra ro omkring dig når du skal åbne op for noget nyt.

I dette tilbud får du 1 dag hvor jeg kommer til dig, eller du kommer til min klinik, og så giver jeg dig intensiv undervisning i telepati i 6 timer. 

Og tro mig du kan ikke rumme mere efter den omgang!

 

Hvad får du ellers ud af dagen?

Jeg viser dig hvordan du bruger telepatien og udvikler dine egne evner.

Jeg guider dig i meditation og jeg hjælper dig med netop dine udfordringer.

Jeg laver en Sjæle Coaching sammen med dig hvor din sjæl får lov at snakke til dig. Her kan du stille spørgsmål som: Hvorfor er jeg her på jorden igen? Hvad er min livs vej? Hvorfor har jeg altid problemer med.....?

Vi skal snakke om dyrenes rolle på jorden, chakrasystemet og de anbefalinger jeg vil give dig så du i langt højere grad kan leve med et åbent hjerte sammen med dyrene.

Du får alt det jeg giver på mine workshops og mere til. Vi har med stor sandsynlighed besøg af 1 eller flere af dine spirituelle vejledere samt engle, som også er med til undervisningen.

 

Pris & Rabat

Prisen for denne dag er 1.950 kr. 

Har du en ven/veninde eller et familiemedlem som vil være med på dagen kan denne deltage for kun 500 kr. I skal altså blot deles om 2.450 kr. 

Hvis vi skal være hos dig, så skal vi afregne kørselsgodtgørelse, og det gør jeg normalt med 3 kr. pr. km. Hvis der er meget langt, så laver jeg et godt tilbud til dig. Evt. broafgift kommer med i dette tilbud.

 

Vil du vide mere om mig?

Så læs her hvor jeg beskriver hvordan jeg er som person både i mit arbejde og privat.

 

Spørgsmål eller andet?

Så kontakt mig!

Jeg vil rigtig gerne snakke med dig om det du har brug for.

Så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive.