1:1 coaching i telepati med dyrene

Coaching med dig og dyrene i fokus

Dette er en helt unik mulighed for dig

Måske er du i tvivl om dine egne evner eller måske har du behov for ekstra ro omkring dig når du skal åbne op for noget nyt.

I dette tilbud får du fra 2 timer og opefter ved behov, coaching i at åbne dig op for telepatien sammen med dyrene. Jeg kan hjælpe dig online så du ikke behøver at køre tværs over landet, du er også velkommen i min klinik, eller jeg kan komme til dig. 

 

Hvad får du ellers ud af coachingen?

Jeg viser dig hvordan du bruger telepatien og udvikler dine egne evner.

Jeg guider dig i meditation og jeg hjælper dig med netop dine udfordringer.

Jeg laver gerne en Sjæle Coaching sammen med dig hvor din sjæl får lov at snakke til dig. Her kan du stille spørgsmål som: Hvorfor er jeg her på jorden igen? Hvad er min livs vej? Hvorfor har jeg altid problemer med.....?

Vi kan også snakke om dyrenes rolle på jorden, chakrasystemet og de anbefalinger jeg vil give dig så du i langt højere grad kan leve med et åbent hjerte sammen med dyrene.

Du får alt det jeg kan nå at give dig i vores timer sammen og vi tager naturligvis udgangspunkt i dine behov. 

 

Pris & Rabat

Prisen er for 2 timer 800 kr. og 300 kr. pr. ekstra time ud over dette på samme dag. Ønsker du endnu en coaching en anden dag, så er det samme priser der gælder.

Hvis vi skal være hos dig, så skal vi afregne kørselsgodtgørelse, og det gør jeg normalt med 3 kr. pr. km. Hvis der er meget langt, så laver jeg et godt tilbud til dig. Evt. broafgift kommer med i dette tilbud.

 

Vil du vide mere om mig?

Så læs her hvor jeg beskriver hvordan jeg er som person både i mit arbejde og privat.

 

Spørgsmål eller andet?

Så kontakt mig!

Jeg vil rigtig gerne snakke med dig om det du har brug for.

Så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive.