Hvem er hende der snakker med dyrene?

Jeg er en frisk ung kvinde fra 1980, som igennem mit forholdsvis korte liv har prøvet og oplevet en hel del.

Jeg har kæmpet mig ud af sorg og selvmordstanker, da jeg mistede min ældste datter i 2003.

Jeg har oplevet at gå ned med stress, som gav mig angst og fobier.

Jeg har mistet rigtig mange nære familiemedlemmer, og har derfor måttet lære at takle døden som en naturlig del af livet.

Jeg har været åben, sensitiv og spirituel, lige fra jeg var en ganske lille pige. Jeg skulle dog runde de 30 år, før jeg for alvor tog min spiritualitet til mig, og åbnede mit hjerte op for det. Det har ikke været nemt at leve i så lang tid uden at vide hvorfor jeg kunne mærke alle andre så kraftigt!

Jeg har i 11 år arbejdet med kommunal administration, indtil jeg i november 2011 sagde stop. Jeg hører ikke til foran en computer 8 timer om dagen! Men jeg har lært meget i de 11 år, og det er jeg taknemmelig for.

Derefter valgte jeg at trække stikket ud og studere igen. Jeg har brugt 3 år på VUC i Slagelse, hvor jeg har taget en fuld HF. Det har været en fantastisk tid, hvor jeg har genfundet mig selv, og har prøvet en masse grænser af. Som B.S. Christiansen så rigtigt siger, så skal vi overskride grænser for at overvinde dem!

Vigtigst af alt så fandt jeg ud af hvor stærk jeg er, og at jeg kan opnå det jeg vil, hvis jeg er villig til at ligge indsatsen i det. Jeg lagde ambitionerne om dyrlægestudiet på hylden da jeg sluttede på VUC og valgte i stedet at fokusere på telepatien og mine spirituelle evner. 

 

Dyrene banker på

Jeg er en stor fortaler for dyr og deres rettigheder, og jeg kan slet ikke undvære at have dem i min nærhed hver dag.

Jeg brænder virkelig for at hjælpe alle dyr på min vej. De er engle på jord og de kommer for at hjælpe os og resten af verden.

Vi er ikke engang i nærheden af at forstå den store indflydelse og betydning som alle dyrene her på jorden har for vores planet og hele vores økosystem.

De er bogstaveligt talt sunde at have hos os fordi de renser og skaber harmoni i vores krop. Helt ned på celleplan har deres blotte tilstedeværelse betydning for vores velbefindende.

 

Dyr i erhverv

Når vi snakker om dyr, så er det ikke kun kæledyrene der har brug for hjælp. At for mange dyr i industrien lider under de vilkår som vi mennesker tvinger dem til at være i. 

Jeg ønsker inderligt at hjælpe dem alle. 

Jeg kører derfor gerne ud til besætninger, som har brug for hjælp ift. f.eks. produktion af mælk. Jeg peger ikke fingre, men tænk engang hvis et besøg fra mig, kan give dig en bedre produktion og samtidig højne dine dyrs velbefindende.

 

Uddannelser 

Jeg har valgt at sammensætte min egen uddannelse ved at vælge flere forskellige personlige udviklingsforløb, uddannelser, kurser og workshops, hos fantastiske mennesker.

Jeg startede med Reiki healings indvielser og en grunduddannelse som samtaleterapeut. Men jeg foretrækker at se og lære tingene fra mange synsvinkler af. Det er sådan jeg får den største viden og indsigt og jeg bliver aldrig færdig!

Jeg er uddannet Angelic Reiki® Master Teacher og afholder uddannelser i denne smukke healingsform hvert år.

Jeg elsker at lære nyt og udvide min horisont. Jeg lærer nye ting om mig selv hver gang.  Min vej tilbage til den spirituelle verden har ført mig vidt omkring. Se boksen nederst til højre.

Jeg kan derfor med hånden på hjertet sige, at jeg har ryddet gevaldigt op i mit indre, og jeg er meget opmærksom på at være i fortsat udvikling hver dag. 

Etik, moral, ærlighed og tavshedspligt betyder meget for mig, og jeg går højt op i, at jeg i mine behandlinger overholder alle 4 begreber! 

 

Rent privat

Til sidst er jeg stolt af at sige at jeg er mor til 2 skønne børn fra 2005 og 2007. Begge mine børn er spirituelle på hver deres måde og det er fantastisk at få lov at være læremester på så mange måder for disse skønne mennesker.

Jeg er gift med min mand Christian, og vi har været sammen siden 1997. Helt fantastisk at møde min store kærlighed allerede da jeg var 17 år!

Christian er også spirituel, men han bruger det på sin helt egen specifikke måde (ganske som alle andre). Han er elektriker, og en af hans missioner i dette liv er, at tænke miljøbevidst i sine elektriske løsninger - tænke ud af boksen - turde lave løsninger som er utraditionelle - og fremfor alt at hjælpe menneskeheden på rette vej ift. forbrug og bæredygtighed. Fantastisk!

Uddannelser og kurser

Medlemsskaber:

 • Dansk Behandlerforbund
 • Healerringen

Færdige

 • Udvidet Angelic Udvikling, ved International Master Teacher Christine Core
 • Metatrons Visdom, ved International Master Teacher Christine Core
 • Angelic Reiki Master Teacher - hos Ewa Olsson, Kristianstad
 • Certificeret Yogainstruktør - hos DGI
 • Angelic Reiki Healer Prof. Udøver - hos Ewa Olsson, Kristianstad Sverige
 • Angelic Reiki Healer 3. og 4. grad - hos innerpower v/ Zhabrina Dahl
 • Angelic Reiki Healer 1. og 2. grad - hos innerpower v/ Zhabrina Dahl
 • Reiki healer mester - hos spirituel mester og underviser Luna Glavind
 • 7 måneders personlig coaching - hos Coach Mentor Massør Claus Willemoes
 • Mindfulness kursus - Instruktør Karina Mengers
 • Animal communication - hos engelsk spirituel mester i dyretelepati Pea Horsley
 • Bach terapeut - trin 1 hos CASU v/Susanne Løfgren
 • Japansk Lifting - hos Dig i centrum v/Eva Olsen 
 • Healingsmassage grundkursus - hos Kilden v/Jørgen Warming og Inga-Clara Lepke
 • Grunduddannelse Samtaleterapeut - Selvudvikling 1, 2 og 3 - hos Helhedens Cirkel v/Charlotte Sol-Farah Hansen
 • Crowley Tarot - Søren Rasmussen forfatter til bogen "Crowley tarot ABC" sammen med Ulrik Golodnoff 
 • Workshops indenfor dyretelepati, mindfulness og spirituel udvikling