Jeg skaber kærlig kontakt til levende og afdøde dyr

Læs mere om telepati her

Dyrehvisker Bloggen

Vil du lære at tale ENERGI?

Online Telepatisk Master Class™

Arbejder du med dyr eller måske mennesker der har svært ved at kommunikere verbalt?

På denne Online Master Class får du alt det skriftlige materiale fra den tidligere Dyrehvisker Uddannelse sammen med 6 liveundervisninger, som du kan bruge til telepatisk kontakt med både mennesker og dyr.

Prisen er kun 850 kr. og den giver dig ubegrænset adgang til over 2 x 7 timers liveundervisning optaget på forårs- og efterårsholdet i 2019 - PLUS bonusmateriale. Begge holds optagelse er til fri rådighed for dig.

Master Class forløbet er anbefalet af blandt andre David Læby - forfatter af "Hundens Helse" og "Følelsernes Healing".

Interview af KIP TV den 6. december 2019

Dyrehvisker Betina Salkvist kommunikation med alle dyr

Jeg snakker med Sjæle - ALLE sjæle - også din.

"Dyr er 100% rene - de er vores læremestre og hjælpende guider. Når vi lytter til dem og følger deres råd så bliver vores liv lysere, kærligere og lykkeligere. 

Det er på tide, at vi anerkender dyrene som levende individer med tanker og følelser, til glæde og gavn for alt liv på denne planet. 

Telepati er virkeligt, det nytter noget og alle kan lære at bruge det. At udbrede viden om netop dette, er en af mine hjertesager her i livet.

Når først vi er begyndt at lytte til sjælene, så bliver vores liv aldrig det samme igen. Og det gælder uanset om det er dyr eller mennesker vi snakker med. 

Igennem sjælesnak kan jeg høre, se og mærke hvad dyrene vil fortælle os.

Jeg kan også høre din sjæl. Jeg kan se og høre hvad du har brug for, hvilke liv du har levet, hvilke valg du har truffet og jeg kan hjælpe dig med at gøre dem om. Ved at ændre på mønstre skabt i andre liv kan vi skabe et liv LIGE NU som opfylder vores hjerters ønsker.

Nogle kalder sig for hestehvisker, hundehvisker og kattehvisker. Men jeg har valgt at være dyrehvisker fordi jeg elsker at snakke med ALLE dyr.

En dyrehvisker er ikke et menneske der blot aflæser adfærd. Det er et menneske der bør være i stand til at gå meget dybere end det. At lave kommunikation med dyrenes sjæl giver et vidunderlig indblik i deres verden. Og dette kan afhjælpe mange former for problemer i hverdagen, træningen og under konkurrencer. 

Jeg startede med at behandle mennesker i 2008, dyr i 2012 og har arbejdet professionelt siden februar 2016. Jeg tilbyder Telepati, Healing og Sjæle Coaching til alle der har brug for det. 

Lyse hilsner

Anbefalinger - hvad siger andre om Dyrehviskeren .....?

Skolen til dig der vil åbne dit hjerte for dyrene og dit sande JEG

Helhedens Skole tilbyder

♦ Et 12 ugers ren selvudvikling og hjerteåbnende Online Telepatisk Master Class™ forløb til dig der vil lære at snakke med dine egne dyr og andre mennesker

Helhedens Telepati Uddannelsen™ - en grundig, fleksibel og lærerig uddannelse til dig der vil arbejde professionelt med telepatien. Nonverbal kommunikation med mennesker og dyr er fremtiden og læring vil i høj grad blive givet på denne led i fremtiden

​♦ En af landets eneste Angelic Reiki® Healingsuddannelse til dig der vil på en dyb selvudviklingsrejse

♦ 1:1 Coaching til dig der vil have en intensiv undervisning med dig og dyrene i fokus

♦ Workshops og foredrag med fokus på telepati og hvad det kan gøre for os i denne verden samt meget mere

 

Måske er du usikker på hvad du egentlig vil og har brug for hjælp og støtte.

Eller måske er du bare nysgerrig og vil på eventyr med dig selv og dyrene.

Uanset hvad, så står jeg klar, som din lærer til at tage imod dig, og hjælpe dig videre på din rejse.

Medlem af

Om mig

Læs mere her

I er også velkomne i klinikken :)

Jeg har indrettet et dejligt lokale med egen indgang, som gør det muligt for mig at tage imod på hjemadressen - også på de skæve tidspunkter af dagen. 

Fast pris på 60 min. behandling i klinikken er 700 kr. Uanset om det er dig eller dine dyr der har brug for hjælpen. 

Adressen er:

Hovedgaden 121

4295 Stenlille