Afdødekontakt

Når vores elskede dyrevenner vælger at tage hjem før os, så står vi ofte tilbage med ubesvarede spørgsmål. Her kan en telepati være en hjælp til forståelse og afklaring.

En telepati vil ikke fjerne din sorg. Den kan ikke på magisk vis give dig fri fra din egen sorgproces. MEN telepatien kan være en hjælp på din vej.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at få svar på de spørgsmål du måtte have. 

I en afdødekontakt tager jeg imod ALT hvad jeg overhovedet kan få fra din dyreven. Du må også rigtig gerne sende op til 3-5 spørgsmål til mig som jeg tager med i kontakten.

 

Hvad skal der til?

Jeg skal bruge:

  • 2-3 gode billeder af dit dyr uden andre på. Alderen på billedet er helt underordnet
  • Navnet på dit dyr
  • Op til 4 spørgsmål fra dig (læs mere om spg. i næste afsnit)
  • Lidt om årsagen til kontakten

​Jeg sender hele kontakten til dig på mail efterfølgende.

 

​Hvad koster det og hvordan bestiller jeg telepatien?

Det koster 500 kr. for 30 min. og du betaler med det samme når du booker tiden. Min erfaring er at tiden er god til max. 2 spørgsmål. Vil du gerne stille flere, så kan du booke 1 time til 800 kr. 

Hvis du gerne vil være tilstede når jeg laver kontakten så kan vi også finde en aftale til dette. Prisen er i så fald 800 kr. og du er velkommen i min klinik eller jeg kan komme til jer. Skal jeg køre ud er prisen den samme plus tilskud til kørsel.

Du bestiller kontakten direkte hos mig, ved at skrive til mail dyrehvisker@bsalkvist.dk

Hvorfor kan det gøre mere ondt at miste dyr end mennesker?

Jeg har lavet en lydfil hvor jeg fortæller om døden set fra dyrenes perspektiv. Rigtig mange af de spørgsmål jeg modtager handler om døden og om det var på det rette tidspunkt at dyret drog bort.

Jeg håber at jeg med denne kan hjælpe dig med større forståelse igennem dyrene og deres syn på døden. Særligt hvis du også står med dyb smerte og sorg over at have mistet dit dyr.