Angelic Reiki® Healing

Angelic Reiki Healing er den nye tids healing og jeg er uddannet Master Teacher i dette healingsystem. Jeg hjælper med at overføre den healing som universet og englene ønsker, at du og dine dyr får. Det er altså ikke mig som healer der bestemmer, hvad I skal have eller har brug for. Jeg er blot kanalen. Et middel til målet kan man vel sige.

 

Angelic Reiki Healing kan modtages af alt og alle! Især børn, dyr og planter er særligt modtagelige for det. De har ikke det filter som vi voksne kan have. Et filter der er fyldt med skepsis, fordomme, holdninger og fortidens stemmer.

 

Det er intet farligt i healing og det kan ikke skade! Jeg har set rigtig mange gange hvordan healingen har lettet og løsnet op for de følelsesmæssige og fysiske blokeringer, der har ligget i både dyr og mennesker. Jeg har oplevet hvordan healingen har givet fornyet håb til et modløst sind og hvordan chok, traume og sorg er blevet lettet.

 

Healing går igennem tid og sted så du kan heale på alt der ligger bag dig (også tidligere liv), alt der er hos dig nu og alt der kommer foran dig. Healing kan gives langt fra og tæt på. Healing kan meget mere end vi mennesker egentlig forstår. Læs bla. om karmisk healing af tidligere liv her.

 

Healing er især godt for spædbørn både før og efter fødslen. Børnene der fødes her på jorden nu kommer med en renere og højere vibration, end vi har set tidligere, og de har brug for hjælp. Graviditetskvalme, kolik og andre udfordringer kan lindres rigtig godt med healing. 

 

Healing er også godt til døende i dagene før, i selve dødsøjeblikket og i dagene efter. Det er aldrig for sent at give det og det letter hans/hendes afgang fra jorden. Healing kan gives til den døde længe efter at han/hun er taget hjem igen. 

 

Angelic Reiki Healing er en gave til alle os her på jorden. Firbenet, tobenet eller med rødder eller ingen af delene. Det hjælper os alle og jorden har brug for denne healing.

 

Når jeg er ude hos Jer og lave telepati er healing også en del af behandlingen. Det kan ikke være anderledes. 

 

Angelic Reiki er ikke Reiki Healing.

 

Den ene er heller ikke bedre end den anden. Reiki Healing kom tilbage til jorden i 1880'erne hvorimod Angelic Reiki er ny på jorden og blev givet til os i perioden oktober 2002 - februar 2003 af Ærkeengel Metatron igennem Kevin Core. Det er givet til os nu fordi vi er klar til de høje energier og ikke mindst til at give dem videre til alle inkl. vores smukke planet. 

Læs mere om Angelic Reiki Healing og forskellene på andre Reikisystemer lige her.

Dyrehvisker Akademiet

Er du interesseret i selv at blive healer eller dyrehvisker? 

Så besøg Helhedens Skole og læs meget mere om de forskellige uddannelser som tilbydes lige nu.

Har du spørgsmål eller andet du har behov for at snakke med mig om så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Besøg Helhedens Skole her