Fjerntelepati

Hvad er en fjerntelepati?

Jo nu skal du høre - det er en super god og fleksibel måde, at få kontakt til dit dyr på, selvom jeg bor langt fra dig.

Via et billede eller flere kontakter jeg dit dyr, og får igennem billedet en telepatisk snak. Det er vigtigt, at der ikke er andre på billedet, og medmindre du har en hest, så vil jeg gerne kunne se begge øjne.

Jeg arbejder i ca. 60 min. og tager imod alt hvad der kommer i det tidsrum. Nogle dyr snakker hurtigt - andre langsomt og nogle bruger mange billeder og andre mange ord. Der kan derfor være forskel på hvor lang en mail du får, afhængig af hvilket dyr jeg skal snakke med. Som udgangspunkt får du hvad der svarer til ca. 2 A4 sider computerskrevet tekst tilsendt. 

 

Hvad spørger du om og hvad kan jeg forvente af en fjerntelepati?

Som udgangspunkt kan jeg umuligt svare dig på, hvad du kan forvente at få fra dit dyr. Dyrene er komplet uforudsigelige, og jeg ved aldrig hvad der vil ske, når jeg går ind i en telepati.

Men jeg vil gerne fortælle dig hvad jeg gør, og hvad jeg spørger ind til udover dine egne spørgsmål:

¤ jeg mærker fysiske og psykiske udfordringer

¤ jeg beskriver de energier jeg mærker fra dit dyr

¤ jeg spørger ind til ønsker fra dit dyr til dig

¤ jeg stiller dine spørgsmål

¤ jeg spørger om der er nogle direkte beskeder til dig

¤ jeg beder pænt dyret beskrive sig selv med ord

¤ jeg spørger ind til ynglingsdufte, farver og foder

 

Kort sagt vi kommer forhåbentlig hele vejen rundt. Jeg kalder desuden ALDRIG ham eller hende for DEN. Dyr er ikke intetkøn.

 

Hvordan får jeg svarene?

Jeg sender hele telepatien til dig på mail så snart vi er færdige. Hvis du gerne vil have mulighed for at stille spørgsmål til telepatien efterfølgende kan vi aftale at jeg ringer dig op. I så fald er det til en lidt højere pris. Se herunder.

 

Jeg vil gerne bestille en fjerntelepati men hvad skal jeg gøre?

Jamen det er ganske simpelt:

¤ Du bestiller en tid hos mig via en besked på facebook eller mail dyrehvisker@bsalkvist.dk hvor du vedhæfter:

¤ Ca. 3 gode billeder, som jeg kan bruge i telepatien. De behøver ikke at være helkrops og der må ikke være andre på billedet end dit dyr. 

¤ Husk at skrive dyrets navn, lidt om årsagen til telepatien og send også gerne dine egne spørgsmål med, som jeg skal stille dit dyr.

¤ Du kan bestille 30 min. og sende max 2 spørgsmål eller 1 time og sende max 4. spørgsmål. Jeg kan ikke garantere, at dit dyr vil svare på dem alle. Læs evt. mere om telepati generelt her

¤ Lad helst være med at skrive noget om dyrets personlighed. Jeg foretrækker at have så "ren en tavle" som muligt, når jeg starter en telepati.

¤ Nar vi har aftalt en dato så overfører du betalingen på 500 kr. for 30 min. eller 800 kr. for 1 time. Hvis du også vil snakke pr. tlf. bagefter koster det 200 kr. ekstra. Du skal betale med mobilepay til 60668 eller via bankoverførsel (jeg skal modtage betalingen inden vores aftaletidspunkt).

¤ Når jeg har lavet telepatien, så sender jeg dig en mail. Hvis du har bestilt en telefonisk snak, så ringer jeg dig op på et tidspunkt, som vi har aftalt

 

Sådan - nemmere bliver det simpelthen ikke :)

Og så håber jeg inderligt, at både du og dit dyr har fået noget dejligt, stærkt og kærligt ud af telepatien.

 

Vil du hellere være med i telepatien, men bor du langt fra Stenlille? Så læs mere om Livetelepati.