Folk forstår mig ikke! Udfordringen i at være spirituel åben

9.12.2016

Jeg snakker ofte med mennesker som er spirituelt åbne og som siger nogenlunde sådan her: "Folk forstår mig ikke! Jeg prøver at forklare men det er som om de ikke vil eller kan lytte". 

Til det svarer jeg omtrent således: "Når du tænker spirituelt og åbner dit sind for den verden du ikke kan se - så sender du andre energier ud fra dig. Du lyser kraftigere og dine tanker bevæger sig som ringe i vandet omkring dig og rammer alle andre på din vej og faktisk også resten af verden. Det er her du begynder at tiltrække mennesker som tænker som dig. De kan se dig fordi dit lys er kraftigere ligesom deres. De genkender dig. Det sker helt ubevidst og du vil muligvis forundres når du møder mennesker som du føler en connection til og som du måske føler du kender i forvejen. 

 

Omvendt vil de mennesker som ikke lyser ligeså kraftigt føle at de ikke forstår dig. Nogle vil måske få det ubehageligt i dit selskab. De kan ikke genkende dig. Du lyser nemlig på deres mørke og det føles ikke rart for dem. Du viser dem nogle sider som de ikke selv ønsker at se (lige på det tidspunkt).


Husk at du ikke skal overbevise nogen om noget som helst. De der vil lytte skal nok komme til dig. Hvem ved ..... måske vender de der afviste dig i starten tilbage på et senere tidspunkt. 


Der er nogle sandheder som du som et spirituelt menneske må se i øjnene. Det har jeg i hvert fald måttet.....
1. Nogle gange er jeg nødt til at acceptere at de mennesker der er omkring mig ikke er på det samme trin i deres udvikling som jeg er. Og det er fuldstændig som det skal være! Måske skal vi ikke bruge så meget tid sammen som vi har gjort tidligere.


2. Nogle gange har jeg venskaber som ikke længere gavner hverken den ene eller den anden part. Det tærer mere på mine energier end det nærer. Vi har udspillet vores roller og givet hinanden det vi havde brug for. Jeg slipper venskabet men er åben for at vi måske mødes igen på et senere tidspunkt hvor vi bedre kan snakke sammen.


3. De mennesker der afviste mig i starten og som ikke ville hverken høre eller forstå mit verdenssyn kommer sommetider tilbage og spørger til mig. Vær åben og mød dem med kærlighed.

 

Husk at du ikke er her for at dømme, analysere, fortolke eller vurdere. Du er her for at give og modtage kærlighed og bidrage til din egen og denne verdens udvikling.

 

Den spirituelle rejse kan føles ensom men du er aldrig alene - aldrig