Har dyr en sjæl?

Har dyr en sjæl? 

Dette spørgsmål er jeg blevet stillet mange gange i løbet af mine år som dyrehvisker. Ofte er det ejere der har kontaktet mig og spurgt indtil deres dyrs ve og vel. Nysgerrighed og et ønske om at forstå har drevet de fleste til at spørge om alt det som vi ikke kan gribe om med vores fysiske hånd. Det som mange kalder for pis og papir på så ”smukt” et dansk.

Men det er med alt nyt sådan, at det skal igennem nogle faser blandt mennesker før det bliver accepteret som et faktum. Først bliver det fuldstændig afvist, dernæst latterliggjort, så kæmpes der imod det og til slut anerkendes det.

Sådan er det jo nok også med dyrene og de dybere indsigter vi er i gang med at få åbenbaret om vores dyrevenner. De sidder der foran os med deres smukke øjne og er helt stille, men hvad foregår der under overfladen?

Alt det kan vi få en stor indsigt i, når vi lærer at lytte i stilhed.

Om dyr har en sjæl, det er der formentlig mange meninger om, men fælles for alle telepater er, at vi forstår at mennesket ikke er unikt i den sjælelige forstand.

 

DYR HAR DERES HELT EGEN SJÆL

Ganske som vi mennesker har dyrene deres eget højere jeg. Og dette højere jeg er en del af sjælen.

Dit eget højere JEG er også en del af din sjæl. Det er den del der kan se den sande sandhed, og som kender dit hjertes største længsler.

Det er dyrenes højere JEG, som vi kontakter når vi telepaterer med dem.

Til forskel for menneskers højere JEG, så er dyrene i meget klarere forbindelse med denne del af deres sjæl. Det betyder at når vi kommunikerer med dem telepatisk, så kan vi have en snak om ALT. Lige fra detajler om deres hverdagsliv til livets helt store spørgsmål, som f.eks. har vi levet sammen tidligere, og hvad er din mission med dette liv?

Mennesker derimod er for langt de flestes vedkommende ikke i særlig god kontakt med deres højere JEG. Nogle af os øver på, at leve efter den vejledning vi får derfra, og det belønner os med liv der tjener vores højeste formål. MEN der er altså en god bid vej endnu, før vi kan sige at vi lever 100% ud fra den vejledning alle sammen.

 

Hvad er så forskellen på EGO, SJÆL & ÅND?

Vores sjæl er den del af os som påvirkes af de liv vi lever. Det er nøjagtig det samme for dyrene. Vores sjæl vil altid søge mod ÅNDEN – din SPIRIT. Som 2 ekstremt kraftige magneter der drages mod hinanden. Der er intet vores sjæl ønsker mere end at blive forenet med ÅNDEN. Det er derfor du inkarnerer. For hvert liv du lever – med alle de oplevelser du får med dig – kommer du tættere og tættere på ÅNDEN. Lykkes det ikke i dette liv, så må du tage en omgang mere i endnu et liv. Når du vågner helt op og forstår at der ikke eksisterer et DU og JEG, så er du i sandhed blevet AWAKENED.

Om dyrenes sjæl på samme led drages mod ÅNDEN er jeg blevet vejledt i. Vejledt af mine spirituelle guider, for jeg har endnu ikke fundet et menneske der har forklaret mig dette, så jeg synes jeg forstod.

Der er forskel på dyr. Det er ikke ALLE dyr der er i direkte kontakt med ÅNDEN. Nogle er tættere på end andre. Dyrene er virkelig i meget tæt kontakt med ÅNDEN og nogle er der allerede. Nogle har bevidst valgt at forlade ÅNDEN for at kunne være her på jorden for planetens skyld. Det er et meget komplekst område af dyrenes sjælelige liv. Ikke alle dyr er ens.

Nogle har behov for at være adskilt fra Ånden, og andre har behov for at være en del af ÅNDEN, for at kunne udføre deres specifikke opgaver i universet og ikke mindst her på jorden. Lige netop dette område vil der være mange delte meninger om blandt mennesker, og jeg vil bede dig om at bevare din egen sunde skepsis, og tro på det du kan mærke giver mening for dig.

Nu spørger du måske: ”Er min hund/hest/kat/fugl etc. i direkte kontakt med sin ÅND?” Og til det får jeg besked om, at JA det er han/hun. Det har hun brug for at være for at kunne være din vejleder.

Alle dyr er i varierende grader i kontakt med ÅNDEN. Der findes IKKE nogen dyr, som slet ikke er i kontakt med den.

Men dyrene har ikke et EGO, som vi mennesker er underlagt. Et EGO som udelukkende ønsker at holde fast i frygt og smerte. Et EGO som er et produkt af vores illusion om, at vi som sjæl er afskåret fra HELHEDEN som er den Guddommelige Kilde til ALT LIV.

Egoet er opstået fordi vi tror, at det er et JEG der oplever. Når du siger: ”Jeg har lige oplevet at …..” så siger du det fordi du ikke kan huske, at dit JEG i virkeligheden slet ikke eksisterer. JEG kan ikke eksistere, når vi forstår, at vi er ET. En helhed som liv her på jorden.

Dette EGO er dyrene fritaget for. De forstår, at vi er ET. Vi er ET med naturen – vi er ET med hinanden.

 

Det korte af det lange

Så altså….. for lige at opsummere alt sammen 😊 EGO’et er menneskets helt eget. Det er kommet fordi vi tror, at vi er adskilt og er enkelt individer.

Sjælen er dit sande jeg som tager på rejse i inkarnationerne, og som påvirkes af alle de liv du lever. ÅNDEN er det din sjæl drages imod hele tiden, og som er hovedårsagen til, at du inkarnerer igen og igen.

JA, så er der mange andre årsager til at vi inkarnerer såsom, at vi er her som tjeneste for GAIA Jordens Gudinde, og for at løfte det energiarbejde der skal laves her på jorden.

Men i bund og grund handler det hele om, at vi skal til at vågne op og forstå. Forstå at vi er ET, og at KÆRLIGHEDEN er den SKABENDE og vigtigste kraft i os alle. Og dette KAN dyrene hjælpe os med hvis vi LYTTER I STILHED.

 

Bedste hilsner

 

Vil du følge med på bloggen? Du er rigtig meget velkommen til at melde dig ind i Dyrenes Univers.

Så vil jeg takke dig ved at sende spændende blogindlæg, fede nyheder og dele oplevelser med dig som vil berige dit liv. Måske endda ændre dit syn på verden....!

 

JA TAK - Jeg melder mig ind i dag og klikker lige her :)

Følg med på Instagram