Hvem er din underviser?

Dyrehvisker Betina Salkvist kommunikation med alle dyr

10 ting som du bør vide om mig som underviser:

  1. Jeg er ikke perfekt. Jeg har begået mange fejl igennem mit liv og jeg bestræber mig på at lære af dem hver gang. Det er fejl som vi vokser af personligt og som vi lærer mest af. Derfor håber jeg at du vil gå ind i dit uddannelsesforløb med mod på at fejle. For det kræver mod! Til gengæld så vil jeg gøre alt for at støtte dig undervejs og hjælpe dig videre.
  2. Jeg går højt op i min rolle som lærer. For det betyder virkelig meget for mig at du for noget ud af din undervisning. Det er vigtigt at du som elev føler at du bliver støttet af mig som lærer. 
  3. Der findes ikke dumme spørgsmål! Hos mig må du spørge om alt. Jeg vil derimod gøre mit for ikke at komme med dumme svar.
  4. Jeg er tålmodig og rummelig. Derfor vil du hos mig opleve at du kan være dig selv.
  5. Jeg kan finde ud af at tage ansvar og sætte grænser. Du vil derfor opleve at jeg sommetider sætter foden i jorden og får os tilbage på rette spor uden at tabe nogen undervejs.
  6. Jeg prioriterer respekt for andre mennesker højt. Derfor er jeg en lærer som ikke tolererer grimme ord og snak til elever, læreren eller medelever. Vi skal acceptere hinandens forskelligheder med respekt for den enkelte. Vi er alle 1 og de ting som vi fordømmer i andre er også det vi fordømmer i os selv. Det vil du lære mere om på mine uddannelser.
  7. Jeg er et kærligt menneske som kan se dit lys. Også selv om du måske ikke selv kan se det. Jeg kan se at du er guddommelig ligesom alle andre. 
  8. Jeg brænder virkelig for at uddanne dig. Jeg har i mange år følt lærerkaldet og lytter nu også til det. Jeg føler mig naturligt tilpas i lærerstolen og jeg elsker at se hvordan dine øjnes klarhed ændrer sig til det helt strålende i takt med den udvikling du går igennem på uddannelserne.
  9. Jeg er ikke ny i livet. På trods af at jeg "kun" er fra 1980. Jeg har prøvet og gennemgået rigtig mange ting og kan derfor med hånden på hjertet sige at jeg ved hvordan det føles at være i mørket. Alt hvad jeg bruger af erfaring og viden i undervisningen er derfor ikke blot noget jeg har læst mig til. Jeg har prøvet det på egen krop. 
  10. Det skal være sjovt! Det er virkelig vigtigt for mig at vi husker på at livet ikke er så alvorligt som vi gør det til. Det kan sommetider føles som et tungt dyng at gå rundt i. MEN alting bliver nemmere når vi huske glæden. Derfor vil du på mine uddannelser opleve at vi har fokus på humor og lette energier. Mit mantra for mit arbejde er nemlig at jeg skal nyde det og det vil jeg gerne give videre til dig.

Du kan læse mere om mig som privat person og se de uddannelser m.m. som jeg selv har gennemgået lige her.