Hvordan bliver du telepat og kan alle høre dyrene?

April 2016

Jeg er efterhånden blevet spurgt af rigtig mange: ”hvordan bliver man telepat og kræver det en uddannelse?” I bund og grund er vi alle telepater. Har du ikke selv prøvet at ringe til en der siger ”nej hvor pudsigt jeg tænkte lige på dig”? Men at være dyretelepat kræver alligevel noget ekstra. Det kræver ro på øverste etage, og et godt, tillidsfuldt og stærkt forhold til dit eget hjerte.

Det burde ikke være muligt for mig at høre dyrene. Hvis du kunne se ind i mig ville du se en motorvej værre end den værste i myldretiden. Jeg har sindsygt meget fart i kasketten.  Jeg har hele mit liv haft så meget fart på, at jeg altid har haft en uro i kroppen. At sætte mig sammen med telepati burde være som 2 modpoler der flyver til hvert sit hjørne af lokalet bare de ser skyggen af hinanden.

Men tænk engang jeg har formået at få nogenlunde ro i min krop. Den rest der er tilbage, den er velkendt, og jeg arbejder på, at den skal have endnu mindre plads i min krop og ikke mindst i mit sind.

Så ved du hvad?!! Hvis jeg kan – så kan du også!

Det kræver ikke så meget at lære teknikken bag telepatien at kende. Den skal du nok blive fortrolig med. Næ nej det handler derimod meget mere om hvor meget du vil arbejde med dig selv, se ind i dig selv, åbne op for dig selv og rydde op i – guess what... dig selv.

Den ro du skal have for at høre dyrene, den kommer med de gode vaner og et livssyn med de kærlige briller på.

At snakke med dyrene er nemlig et hjertearbejde. Er det ikke vidunderligt?!

Jeg mener ikke, at clairvoyance er det samme som telepati. Det kan være en god indgang til dyrene, at du i forvejen kan mærke dem og snakke med bla. dine spirituelle vejledere og andres. Men at åbne op clairvoyant er altså ikke det samme som at åbne op telepatisk.

Du er nødt til at tænke livet om. Og med det mener jeg egentlig ikke rigtig tænke men derimod FØLE livet om.

Flyv op og se det hele i fugleperspektiv, og deroppe vil du opdage, at livet er en lang skole, og ved du hvad? Sjælene står i kø for at komme herned på jorden. Ligenu er der mange der venter, fordi der simpelthen ikke er plads til dem alle. Og du er en af de heldige vindere, der fik lov at inkarnere! Fedt ikke! Der er som at vinde i lotto.

Det kan godt være, at dit liv ikke altid har føltes som en lottegevinst. Mit har heller ikke altid føltes sådan...... det vil jeg indrømme blankt. Men det er jo derfor, at vi er her. Det er for at opleve, elske, udvikle os og lære undervejs. Det er hovedårsagen til, at stort set ingen clairvoyante kan se alt for dem selv. Kan du lige forestille dig, hvad jeg ville gøre, hvis jeg kunne se mit livs udfordringer inden de skete. Så ville jeg navigere udenom dem lige så hurtigt som en ål i vandet! Og det lærer jeg jo intet af......

Så det korte af det lange er altså, at alle kan lære telepati. Men det er måske ikke alle, der er klar til eller villige til, at begynde at leve det liv der skal leves sammen med telepatien.

Nøgleordene i dette liv er meditation, meditation og fik jeg nævnt det.... meditation.

Dernæst øvelse i at se positivt på livet, se løsninger fremfor problemer, bryde med din kontrol (hvilket er et laaaaaangt kapitel for sig selv),  bruge din krop så du styrker den mentalt og fysisk, leve et sundt liv hvor forbud ikke fylder men alt med måde princippet bliver hyldet. Og vigtigst af ALT du skal bruge dit hjerte og vise rummelighed overfor dig selv og andre.

Alle i din nærhed er der for at hjælpe med din udvikling. Det er hovedårsagen til, at du har dem. Du tiltrækker de mennesker der udvikler dig personligt. Hvis ikke.... ja så ville de ikke være der.

Så hvis du kan mærke, at dine følelser bliver rørt når du tænker på dyrene, og hvis du kan mærke at du brænder for at hjælpe dem, og give deres beskeder videre til menneskeheden, stort som småt.....

SÅ SPRING UD I DET!

Google og læs om alle os der tilbyder workshops, hvor du kan prøve kræfter med telepatien og dig selv. Prøv at mærke hvad der sker i din krop, når du læser om den ene og så den anden. Og vælg den, som du har det bedst med.

Jeg ønsker dig alt det bedste på din egen vej. Måske mødes vi et sted på vejen og måske ikke. Uanset hvad så håber jeg for dig, at du tillader dig selv at følge dit hjerte.

Hvis du har lyst kan du læse mere om hvad nogle af mine tidligere workshopdeltagere har sagt efter en dag med telepati her.