Hvornår er vi stærke?

14.12.2016

Er det når vi fastholder facaden og holder hjulene kørende på bekostning af os selv? Er det når vi bryder sammen og erkender at vi ikke kan alt på 1 gang?


Jeg snakker med mennesker som er igang med at rydde op i sig selv og mærke de mange følelser som vi gerne vil undgå såsom vrede, angst etc. 
De ser sig selv som svage fordi de ikke kan fungere "normalt". De opfatter sig selv som unormale og syge fordi de ikke er glade og stressfri. Men! At mærke sig selv på godt og ondt og at turde kigge ind i sig selv er IKKE et svaghedstegn. Det er styrke når det er stærkest! 


De stærkeste mennesker jeg har mødt i denne verden er dem der har konfronteret sig selv og åbnet op for de gemte ting i det indre.

Jeg ville sådan ønske at sygemeldte der er igang med at bygge sig selv op vil blive set på som de stærke mennesker de er og at de kunne blive anerkendt for den flotte proces de er i. Fremfor at stemples som et problem for samfundet. 


Er du selv eller har du været sygemeldt med stress, angst, depression? Har du klappet dig selv på skulderen for at turde mærke efter?

Jeg holder fast i mit ordsprog: Jeg er stærkest når jeg viser mine svage sider.