I modgang bliver jeg stærk??

24.8.2017

I modgang bliver jeg stærk og af mine fejl lærer jeg...... ja ok det er jo rigtig nok men ærlig talt ikke særlig sjovt.

Vær sød at bære over med de manglende kommaer - dem kunne jeg bare ikke overskue at smide ind. Så du får lige nogle her du selv kan placere ;) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Jeg har det sidste stykke tid måtte indse at livet her på jorden virkelig er en STOR omgang prøvelser og udfordringer. Det er derfor jeg er her. Det er derfor du er her. Ja vi er her for at lære at leve lykkeligt, give kærlighed og finde vores connection til lyset vi føler os adskilt fra. Men i bund og grund så er jorden her en skole som starter fra du bliver undfanget til du dør og rejser hjem igen. Jeg har virkelig fået øjnene op for at navnet Jorden er et skolenavn fuldstændig ligesom f.eks. Stenlille Skole. Vi har bare aldrig fr, aldrig frikvarter.

Jeg tror jeg har valgt et liv med udfordringer i bla. de områder der hedder Familie, Relationer til andre mennesker samt Økonomi. Uanset hvad jeg gør i dette liv så oplever jeg bare en ny prøvelse i en af disse. Hvad har du valgt? Kan du se den røde tråd?

Min accept af at jeg virkelig selv har valgt dette er ved at være på plads. Jeg kan ikke og vil heller ikke bebrejde andre mine udfordringer og beskylde andre for at være årsag til mine egne problemer. Og jeg har sgu nogle gange sagt til mig selv: Hvad fan... har du tænkt på – kunne du ikke lige have slappet lidt af da du valgte af alt det her??

Men det er jo sandt nok – det er ikke de stille tider vi lærer af. Det kan godt give frygt at tænke over at hele livet er ment som en stor læring på vores udviklingsvej. Men her er det bare så super vigtigt at huske at du og jeg og alt andet liv på jorden stammer fra det samme lys. Vi har altid og vil altid have det i os. Vi har altid og vil altid være direkte forbundet med det. Vi kan ikke være andet. Vi er skabt af Guds lys og vi er alle guddommelige.

Når jeg bliver kaldt grimme ting og får pegefingre vendt imod mig med beskyldninger om at jeg er et dårligt menneske så vælger min indre kritiker at tage det som en KÆMPE bekræftelse i at de fejl jeg selv ser er korrekte. Men i virkeligheden så reagerer jeg jo egentlig ikke på de mennesker der siger disse ting. Jeg reagerer jo kun på mine egne følelser. Hvis jeg nu havde bearbejdet de ting i mig som bliver trykket til ved beskyldninger så ville jeg slet ikke have den samme reaktion på dem. Og selvfølgelig er jeg ikke et dårligt menneske! Jeg gør mit bedste for at gøre alt det gode jeg kan og undervejs lærer jeg en masse. Jeg er jo trods alt bare et menneske...... også selvom jeg arbejder spirituelt! Jeg slipper ikke for mine egne udfordringer. Det er så smart indrettet at det er de færreste clairvoyante der kan se klart for sig selv. Kan du lige se mig styre udenom alle de grimme ting som en fisk i vandet så?! Næ nej den går ikke.

Uanset hvad så har jeg i denne uge lært at jeg skal bede om hjælp og at det altid er godt at få andres syn på sagen. Jeg har også lært at jeg skal stoppe op og give mig tid til de ting jeg har sat i gang. Og jeg har lært at det er vigtigt at være specifik når jeg skal mærke efter på noget. Jeg har også lært at jeg skal stole på min mavefornemmelse, det mine guider fortæller mig og at det vigtigste for mig er at slippe andre mennesker. Jeg skal ikke bære rundt på deres byrder. Det er deres ansvar og i virkeligheden et brud på deres privatliv når jeg påtager mig mere end jeg skal.

Jeg er ikke populær hos alle fordi vi har forskellige syn på tingene her i livet. Vi har hver vores sandhed og det er ok! Jeg følger min egen vej og tør at skille mig ud og det er fedt! Jeg elsker at udfordre min angst for nye ting og jeg elsker at opdage at jeg ikke døde af dem. Jeg elsker faktisk også lige at mærke nogle dårlige ting for så igen at komme ovenpå igen hurtigt. Det minder mig hver gang om hvor fedt det er når jeg bare er lykkelig og ikke lader mig styre af andre. Næste gang jeg dykker ned fortryder jeg nok for en kort stund at have sagt dette.... 

SÅ hvad ville jeg egentlig sige med alt dette..... jo jeg vil bare gerne have dig til at se livet lidt som jeg gør. Se det fra foroven. Fjerne skyklapperne så du kan se dig selv og dit liv i et større perspektiv hvor detajlerne ikke længere er så væsentlige. Hvad er din læring i dette liv? Hvor dukker dine udfordringer op? Er du bange for dem eller tør du være modig og mærke? Kan du se at alt hvad du befinder dig i bare er en opsat scene kontrueret til netop dig. At alle der befinder sig i den spiller en rolle - enten en længere eller en kort. De har valgt at påtage sig dette for din skyld og omvendt.

At leve her på jorden kræver mod! Alene det faktum at du tør at leve endnu et liv her beviser alene der hvor stærk du er. Husk på det når du kommer til endnu en stejl bakke eller måske et bjerg som du skal over. Vil du kravle over eller går på strakte ben med modige tanker og trodse din frygt for at mærke dit hjerte?

God rejse – vi er sammen om det her på jorden – du går ikke vejen alene - lad os løfte os i flok og tage jorden og alle dets skabninger med.