Vælger dyr deres ejere?

Dyrehvisker Betina Salkvist - blogindlæg om dyrene i dit liv

Tror du på tilfældigheder? Det gør jeg ikke længere – intet er tilfældigt.

Tag nu f.eks. dine dyr – er det tilfældigt at de er netop hos dig? Næppe.

 

Når vi vælger vores dyr (eller som oftest BLIVER valgt) så sker det ud fra en erkendelse eller måske rettere genkendelse. Det finder sted på et meget højt plan og måske er du bevidst om dette – måske ikke. Dine dyr har på forhånd valgt hvilken art og race de vil inkarnere i. De har også valgt hvilken farve pels og aftegninger de vil have i dette liv.

Vidste du i øvrigt at farverne på dine dyr er nøje udvalgt af dem selv fordi farverne repræsenterer bestemte energier, som de gerne vil bidrage med i dit og deres liv? Farverne tiltrækker også bestemte udfordringer, og tjener mange andre formål. F.eks. er sort/hvide dyr ofte med til at hjælpe os med, at skabe balance i vores liv.

De har på forhånd valgt hvilket sind og hvilke personlighedstræk de skal have, og om de skal være hos dig hele livet eller måske dele af det. I har valgt hinanden.

Hvorfor?

Fordi i det liv du lever i lige nu – der tiltrækker du det og dem som gavner din udvikling bedst. Sommetider kan vi forbande dette langt væk ….. jep der har jeg også været.

Du og dine dyr ved på et højere plan, at I sammen kan støtte hinanden og udrette noget stort i jeres verden.

Hvis vi tager tingene ned på et mere håndgribeligt niveau, så vælger mange af os vores dyr fordi: 

  • de er af en bestemt art og race som vi holder af
  • de har nogle karaktertræk som vi genkender fra os selv
  • eller som vi gerne vil have helt eller blot lidt mere af selv 

Jeg har også oplevet dyr der bevidst har valgt bestemte aftegninger i pelsen, som tiltrækker deres ejers opmærksomhed stort set med det samme de ser dyret. Det har f.eks. været en sommerfugl på siden af en lille Dansk-Svensk gårdhund.

Der kan være flere andre årsager til, at vi vælger eller bliver valgt. Vigtigst af ALT, så er dyrene hos os for at lære nogle ting selv, og for at hjælpe os med at ÅBNE VORES HJERTER.

De støtter os i vores proces og udvikling. De spejler sig i os,og vi spejler os i dem.

Hvorfor er det så vigtigt, at vi åbner vores hjerter? Hvorfor vil dyrene så gerne hjælpe os med netop dette?

Fordi DU og resten af verden har brug for det. Det er NU det sker. Det her er IKKE en terminsprøve – det er alvor!

Vi befinder os i en tid, hvor vi går med hurtige skridt hen imod det som mange kalder Den Nye Tidsalder. Her er der ikke plads til alt det negative vi slæber med os.

Vi går en tid imøde hvor vi bliver mere oplyste og hvor vi får en større forståelse for vores JEG – vores sande identitet og sammenhængen i det hele. Som i det HELE.

Du har brug for at kunne mærke, forstå og lytte til dig selv så du kan følge din sande vej. Og det har vi andre også brug for at du gør. Fordi vi går vejen sammen. Vi har sammen besluttet os for, at være her og gøre en fælles indsats for at hjælpe jorden ind i det nye der kommer.

Vi er tæt på at erkende kollektivt på verdensplan, at vi er ET, at vi aldrig har været adskilt, at vi kommer hertil med det samme lys.

Uanset om det er mennesker, dyr eller planter vi se på, så er vi ET.

Når du erkender dette og virkelig accepterer dette – når du åbner dit hjerte og lytter med det – SÅ kan jeg love dig for, at din skytsengel og dine guider omkring dig klapper begejstret. Det er HER der for alvor begynder at ske noget.

Alt hvad dine dyr gør, er et udtryk for hvad de har med sig ind i dette liv, samt hvad du udviser af adfærd fysisk og psykisk. Er der noget ved deres adfærd der irriterer dig? FEDT! Så er der noget at lære – kig nærmere på det.

Det er ikke tilfældigt at så mange mennesker lige nu vælger at sadle om og se livet på ny.

Dyrene er her for at hjælpe med lige nøjagtig dette, og meget meget andet. Lad os hjælpe dem med deres arbejde. Lad os sammen gå i stærkere forbindelse med naturen, og alle dets smukke væsner. Det er denne adskillelse (illusionen om at vi er adskilt), som gør os fortabte, og som er med til at holde os i uvished. Vi har brug for at mærke forbindelsen igen.

Hvis du vil lære mere om dyrenes mission og om farver m.m. så vil jeg anbefale Diana Coopers ”The Archangel Guide to the Animal World”. Den er så vidt jeg ved stadig kun på engelsk. Men jeg synes den er ganske forståelig alligevel.

Du kan finde den bl.a. her: gratis fragt fra godkendt engelsk forhandler

 

Bedste hilsner

 

Vil du følge med på bloggen? Du er rigtig meget velkommen til at melde dig ind i Dyrenes Univers.

Så vil jeg takke dig ved at sende spændende blogindlæg, fede nyheder og dele oplevelser med dig som vil berige dit liv. Måske endda ændre dit syn på verden....!

 

JA TAK - Jeg melder mig ind i dag og klikker lige her :)

Følg med på Instagram