Holy Fire® Karuna Reiki® Healing

Ordet Karuna er sanskrit og anvendes i hinduismen, buddhismen og zen visdom. Oversat betyder det hver handling med formålet at mindske andres lidelse og kan også oversættes som "medfølelsens handling". Vi er alle ET og derfor går medfølelsens handling eller Karuna til alle uanset hvem vi er. 

Karuna er motivationen hos alle skabninger i den 3. himmel og over denne. Det vil sige fra den himmel hvor lavere følelser er sluppet (såsom vrede, had og nag) og hvor ubetinget kærlighed fylder. Det er her fra at disse skabninger arbejder på at sætte en stopper for al lidelse i verden. De sender kontinuerligt healing og vejledning til os i ubegrænsede mængder. Men det er endnu ikke alle der er modtagelige for det. 

Når du udvikler dig med Karuna i dig så hjælper du ikke blot andre men også dig selv. Du bliver mere modtagelig for den Karuna som sendes til dig. Karuna Reiki® åbner dig op så du for arbejdet med de højere himle.

Det starter med Holy Fire®

For at kunne arbejde med Holy Fire® Karuna Reiki® skal du have været Usui Reiki Mester i min. 6 måneder. Det vil sige hvis du har Reiki 1, 2 og 3 og har arbejdet med dette i førnævnte tidsperiode som minimum så kan du gå på et Holy Fire® Karuna Reiki® opgraderings kursus.

Du behøver ikke gå den tibetanske vej i Usui Reiki systemet. Du kan også vælge at gå på Holy Fire® Reiki I og II henover en weekend hvor du modtager begge indvielser og får mulighed for at øve, drøfte og mærke på egen krop hvad healing kan gøre for modtageren. Derefter får du adgang til deltagelse på Holy Fire® Reiki III hvor du modtager den sidste indvielse inden Karuna Reiki® Master indvielserne som der hedder tændinger og placeringer. 

Når jeg er klar tilbyder jeg uddannelse

Når jeg er klar bliver det muligt at uddanne sig gennem Helhedens Skole i Holy Fire® I, II og III samt Master delen som er Holy Fire® Karuna Reiki®. Hvis du som jeg kan mærke, at du er klar til at introducere nye energier i din healing og/eller gerne vil videreudvikle dig som helt ny healer - så følg med på min facebook side hvor jeg skriver når der er nyt. Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du er interesseret i at komme på uddannelse når jeg åbner op for hold.

Hvis du vil læse mere om indholdet på uddannelsen

Så kan du læse om den på denne internationale hjemmeside som tilhører The International Center for Reiki Training.

Holy Fire® og Karuna Reiki® er registrerede varemærker som tilhører William Lee Rand.