Sjæle Coaching

Den direkte linje til svaret på dine spørgsmål - din sandhed - dit sande JEG & dit hjertes sande ønsker

Dette siger Diana om sin coaching:

"Hej Betina :) 
Mange tak! 
Det vil jeg gøre mit bedste at arbejde på!
Du rammer total plet ang mit helbred. 
Du har givet mig lige det jeg har brug for at vide TAK!
Hvor er du dygtig! <3" 
Diana L. Strøm

Hvad vil du spørge dig selv om?

Hvis du kunne få en ren og direkte kontakt til din sjæl, og dermed dit højere Jeg, hvad ville du så spørge om?

Tænk over hvad det giver dig af muligheder.

Den stemme du måske i forvejen hører, når du bliver guidet og vejledt i bestemte retninger er oftest dit højere Jeg.

Det er dig, som hjælper dig selv.

Fordi det er dig, som har den bedste kendskab til lige netop det, som du har behov for.

I en Sjæle Coaching skaber jeg en direkte kontakt til din sjæl. Her kan jeg se, høre og mærke mønstre der er skabt fra andre liv og som giver problemer i nuværende. Jeg får en dybere forståelse af hvem og hvad du er. Jeg kan fortælle dig mere om din livsmission og hvad dine største udfordringer er. 

Vigtigst af alt så kan jeg hjælpe dig med at omgøre de mønste som ikke gavner dig og skabe nye som er langt bedre for dig. 

Hvad kan du bruge det til?

Dette er en fantastisk måde at gå direkte til kernen på.

Når vi snakker med vores højere Jeg, så får vi klar besked.

Her er svarene på vores dybeste spørgsmål. Her kan du finde dine blokeringer, og få vejledning til at leve det liv, som du dybest set ønsker dig.

♦ Er du forvirret eller i tvivl om hvor dit liv fører dig hen?

♦ Kan du mærke at dyrene og telepatien kalder, men ved måske ikke hvad du skal gøre ved det.....

♦ Undrer du dig over hvorfor du altid står med de samme udfordringer?

♦ Vil du gerne arbejde med selvudvikling, men er totalt blind for hvor du skal starte?

♦ Tænker du over hvad det er som du har mest brug for?

♦ Har du kigget på et hav af muligheder, men aner ikke hvad du skal vælge?

♦ Har du en følelse af at være faret vild i livet?

 

Noget af det sværeste for de fleste af os, det er at se ting klart for os selv!

Det er altid nemmere at se det for naboen.

Så udnyt at du kan få hjælp til dette. Det er ikke snyd, og der er absolut ingen der forventer af dig, at du skal arbejde hårdt for at være lykkelig.

Lykken er et valg og ikke noget, som du skal gøre dig fortjent til.

Hvorfor er det så vigtigt at lytte til din sjæl?

Sjæle Coaching er vores vigtigste livline.

Når vi står med tvivl og frygt eller andre udfordringer, så er vores vigtigste kilde til de mest KÆRLIGE svar altid vores egen sjæl

Du kan aldrig få svar der skader dig, eller på nogen måde bevidst vildleder dig. Din sjæl vil altid støtte dig 100% med REN KÆRLIGHED. Fordi det er hvad du ER.

Der er intet at frygte fra din sjæl. Den vil aldrig dømme, analysere eller pege fingre ad dig. Du skal ikke leve op til noget, og du skal ikke gøre dig fortjent til noget. 

Din sjæl er der for dig hvert eneste sekund af dit liv. Det har den altid været, og det vil den fortsætte med i AL EVIGHED.

Din sjæl ønsker udelukkende kærlighed og lykke for dig.

Børn og unge med udfordringer i livet

Jeg oplever at især børn og unge, har svært ved at takle livet i den verden vi lever i lige nu.

Jeg har oplevet at telepati med netop denne smukke gruppe af mennesker i vores samfund, kan give dem lys og glæde tilbage i livet. 

Telepatien kan hjælpe dem med at fortælle omverdenen om deres behov og ønsker. 

Den kan vise det enkelte unge menneske hvor værdifuldt han/hun er. Viden som de har behov for at få NU. 

Vores planet Jorden og dens indbyggere er i virkeligheden slet ikke gearet til at tage ordentligt imod disse nye generationer. Mennesker som kommer her til med en helt ny og ren energi, og som ser verden på en klarere måde - ser den som den er.

Måske er du selv en af dem, og kan nikke genkendende til hvordan verden omkring dig peger fingre ad dig. Hvordan du bliver bedt om at ændre dig, så du kan passe ind i (for dem) forståelige rammer.

Husk at du er fuldstændig, som du skal være. Du vækker frygt i andre mennesker som ikke kan forstå. Den frygt forsøger de at fjerne ved at bede DIG om at ændre dig. Lad for Guds og for din egen skyld være med det! Undgå at tro på det.

Vi har brug for dig! Du er VIGTIG for os og jorden! Uden dig kan vi ikke ændre på menneskets og jordens skæbne. Vi har brug for at du hjælper os med at forstå, og med at vågne op til den sande SANDHED.

Vi har behov for at forstå hinanden, som de kærlige mennesker vi er. Uden illusioner om at vi skal være anderledes, og skal ligne hinanden. Uden illusioner om at vi er enkelte mennesker. Telepatien samler os som en helhed, og hjælper os med at mærke et vi er ET.

Hvordan foregår det og hvad skal du gøre?

Hvis du kan mærke, at dette er noget du vil prøve. Hvis du tænker at dette skal opleves mindst 1 gang i dit liv.

Eller måske har du et barn under 12 år, som du gerne vil have hjælp til at forstå. Hvis dit barn er over 12 år, så skal han/hun være med til at bestemme, om telepatien skal laves eller ej. 

Så kontakt mig og send et billede af dig selv. Jeg skal udelukkende kunne se dit ansigt, og det er fuldstændig underordnet om du ser træt ud, eller andet som du måske kunne kritisere dig selv for.

Du er lige som du skal være!

Du kan sende op til 3 spørgsmål med som du gerne vil stille dig selv, eller du kan blot beskrive dine udfordringer for mig. 

Når jeg har modtaget din henvendelse, så finder jeg en dato og et tidspunkt hvor jeg sætter mig med dit billede, og kontakter dig telepatisk. Jeg sletter dit billede når jeg er færdig med kontakten.

Derefter stiller jeg dig de spørgsmål, som du evt. har ønsket samt snakker med dig om de ting, som er vigtige for dig lige nu og her. 

Jeg bruger også clairvoyante evner, så der kan komme beskeder om ting jeg ser for dig både i fortid, nutid og fremtid.

Men husk på at der kommer udelukkende det der skal komme lige nu. Jeg hverken kan eller vil presse noget igennem for at svare dig på spørgsmål vedrørende f.eks. job, kæreste og økonomi. Mit vigtigste fokus er telepatien med din sjæl. Det er her svarene kommer fra. 

Telepati indebærer også en sandsynlighed for at der kommer beskeder fra andre end dig. Det kan være dine spirituelle vejledere der beslutter at "hægte" sig på, nu hvor der er mulighed for det og "linjen" er åben.

Når jeg er færdig, så sender jeg dig hele telepatien (inkl. de beskeder der eventuelt er kommet fra andre) til dig på mail eller messenger alt efter hvad du foretrækker. 

Jeg gemmer ikke dit billede. Jeg sletter det så snart jeg er færdig.

Du behøver ikke nødvendigvis at forholde dig i ro eller ligge dig imens jeg er i kontakt med dig. Din sjæl er god til at multitaske.

Men hvis du har lyst, så er du selvfølgelig velkommen til at prøve at mærke efter om du kan fornemme mig, når jeg kontakter dig. 

Hvad koster det?

Prisen for 30 min. Sjæls Coaching er 500 kr. og der bliver prisen - selvom flere siger at jeg er for billig......

Jeg laver det som en fjerntelepati, så du skal ikke bruge tid og ekstra omkostninger på transport. 

Det bliver virkelig ikke meget nemmere end det her :)

Du kan også komme i klinikken og være med når jeg kontakter din sjæl. Alt optages til dig, så du kan lytte til det lige når det passer dig. Tiden der skal sættes af til dette er ca. 1 time og det koster også 800 kr.

Du bestiller ved at kontakte mig på mail dyrehvisker@bsalkvist.dk

Hvad siger andre?

Dette siger Christina om sin coaching

Kære Betina
Jeg må sige at jeg er blæst bagover på den fede måde - hold da op hvor jeg kan se de udfordringer som jeg går med, det er blot på en mere konstruktiv måde.
Jeg kan tydelig huske min mor da jeg var barn og gerne ville rode og rage allevegne - jeg kan faktisk høre hendes stemme råbe - kan du SÅ holde op du bliver så beskidt og så skal jeg vaske både dig og dit tøj - og det kan du ikke være bekendt 😱 så du rammer så rigtigt, det er en super fed fornemmelse at se det på skrift for det giver mig et overblik som jeg kan bruge når tvivlen sætter ind ❤️ og ja jeg kan ikke lide ufred jeg prøver at glatte ud her og der og ender ofte med at jeg bliver skurken i det foretagende 🙁 Jeg vil prøve at arbejde med skygger som du foreslår og sætte min intention på at træne mere telepati - healing - på dyr for jeg mangler tro på at jeg gør det rigtigt - og tror at der bare skal lidt/ meget øvelse til for ja jeg er blokeret og får ikke rigtig noget ind og hvis ikke jeg får noget ind så kan dyrenes ejer jo ikke bruge det til en hylende fis.
Jeg takker af hele mit ❤️ for denne læsning og håber ikke at det er en fejl at skrive denne feedback
De kærligste hilsner
Christina

Dette sige Lene om sin coaching

Kære Betina,

Først og fremmest en inderlig tak for din/min Sjæls Vejledning, som jeg VED og mærker får stor betydning for mig i fremtiden.

De områder, du forklarer, at jeg skal tænke over og måske arbejde med i forhold til min egen opfattelse af værdi og livet, samt de minder og erindringer, der skal kigges på, er.... spot on!! - som hele den øvrige tekst også er! Det har virkelig givet mig noget at tænke over - på den gode måde.

Jeg er så utrolig priviligeret på dette tidspunkt i mit liv, at jeg faktisk har dårlig samvittighed over, at andre har så mange flere bekymringer og færre muligheder. Det er ikke altid let at forstå, hvorfor nogle har det så svært - uanset hvad de prøver og hvor hårdt de arbejder, mens andre kommer meget lettere til både mental og fysisk lykke. Men i fremtiden vil jeg have mere tillid til, at jeg trods alt bidrager til mere kærlighed på jorden, selv om det ikke føles, som om jeg yder noget særligt.

Jeg har allerede læst din tekst mange, mange gange og jeg ved, at sådan bliver det også for mig i fremtiden - en tekst, der hjælper mig og minder mig om, hvem jeg er - eller kan være - og dermed støtter mig i min forståelse af meningen med mig og mit virke her på jorden.

Og så tror jeg faktisk på en måde, at jeg godt har vidst - eller i hvert fald følt, at vi to ikke mødes for første gang. Det glæder mig, at du også fik fornemmelsen af en sjælelig forbindelse.

Jeg har bestemt at tage mere tid i den kommende periode til at mærke mig selv og fundere over livet samt ‘bare’ helt betingelsesløst at glæde mig over mit dejlige liv og forsøge at følge og bearbejde alle de skønne ord, som jeg fik i gave af dig.

Tusind tak, din vejledning er uendelig vigtig for mig.

Varme tanker og hilsner

Lene