Telepati hos jer

Hvad er forskellen på en fjerntelepati og et besøg?

En telepati hos Jer er en anden oplevelse en den du vil kunne få i en fjerntelepati. Når jeg er hos Jer har du mulighed for at være med hele vejen. Dvs. stille spørgsmål og indgå aktivt i telepatien.

Når jeg kommer ud til Jer, så kan du ved selvsyn se om dit dyr ændrer adfærd, og du kan følge med hele vejen.

Alt hvad vi snakker om optages, og du får link til optagelsen tilsendt på mail. Ingen andre end dig har adgang til denne. 

 

Hvor lang tid er jeg hos Jer?

Et besøg varer normalt 1 time ca., og jeg bruger undervejs noget tid på bare at lytte til dit dyr. Dvs. jeg snakker ikke med nogen andre der. Vi kan vel sige, at jeg lukker mig inde i en telepatisk boble sammen med dit dyr.

Efterfølgende kan du stille alle de spørgsmål, som du vil og jeg giver selvfølgelig alt hvad jeg har fået telepatisk videre til dig.

Jeg er en kraftig healer, så dette er jeg også kanal for undervejs, afhængig af hvor meget der er brug for.

Det koster 800 kr. for et besøg plus kørsel.

 

Hvad skal jeg gøre hvis jeg vil have besøg af dig?

Jo nu skal du bare høre:

¤ Du kontakter mig via facebook eller mail dyrehvisker@bsalkvist.dk for at bestille en tid og snakke om dine eventuelle udfordringer

¤ Vi aftaler pris for kørsel, som jeg normalt tager 3 kr. pr. kørt km. for. Men er der meget langt finder vi en fair pris for det

¤ Betalingen klarer vi med Mobilepay overførsel - til 60668. Med mindre du har behov for at betale på en anden måde enten med kontanter eller bankoverførsel.

I er også velkomne i klinikken :) hvor prisen er den samme. Se priser her.