Fjernhealing til fast lav pris - 350 kr.

Det er ikke telepati men udelukkende ren, kraftig og guddommelig healing. 

Healing som kan lindre smerte og uro, afhjælpe stress og løsne blokeringer.

Healing som beroliger og vækker følelsen af kærlighed hos både dyr og mennesker.

Du kan bestille tid ved at sende mail, sms eller ringe mig op.

Healing er til alle - både dyr og mennesker

Jeg tilbyder også behandling af mennesker i Stenlille Klinikken.

Du skal afsætte 1 time og jeg vil anbefale at du efterfølgende tager den med ro denne dag.

En healing er dyb og kærlig. Den er lige som du har behov for at den er.

Prisen er 800 kr. for 1 behandling. 

Men jeg vil anbefale dig at overveje mere end 1 behandling da der ofte er behov for flere i træk.

Jeg har derfor fast tilbud på 3 behandlinger for i alt 1.500 kr. 

Du sparer altså 300 kr. pr. gang.

Jeg kombinerer healingen med clairvoyance og telepati.

Healingen som jeg arbejder med

Jeg er oprindeligt uddannet i Usui Reiki Healingsystemet (i 2008, 2009 og igen i 2015), og har siden videreuddannet mig i andre systemer, som jeg synes til mig og tidens nye energier.

Jeg har valgt at praktisere henholdvis Angelic Reiki® Healing og Holy Fire® Karuna Reiki® Healing. Du kan læse mere om hvert af systemerne herunder. Grundlæggende set kan jeg ikke forklare dig i detaljer hvad der præcist er af forskelle på de 2. Men hvis du i forvejen er vant til at arbejde med Usui Reiki, så kan jeg fortælle dig at du i Angelic Reiki® ikke arbejder med symboler og i Karuna Reiki® gør du. 

Energierne i de 2 healingsystemer er forskellige, og det er noget du især kan mærke i praksis på workshopsene. 

Der er sket meget siden Usui Reiki Healingsystemet kom til verden i 1880'erne og udviklingen på planeten går nu endnu stærkere end den har gjort i mange tusind år. Den healing vi arbejder med har god gavn af at resonnere med de nye energier. Personligt synes jeg at netop de 2 typer af Reiki, som jeg har valgt at arbejde med passer fantastisk godt til vores verden i dag. Ingen er bedre end nogen anden. Men der er forskel på energierne. 

Angelic Reiki® Healing

Angelic Reiki® Healing

Dette healingsystem kom til jorden gennem kanaliseringer fra Ærkeengel Metatron til Kevin Core i slut 2002 og start 2003. Det er et system hvor du som healer skal slippe alle intentioner om formålet med healingen og fuldt og helt overgive healingen til dem der hjælper fra Englenes Kongerige af Lys. Det er især vigtigt at have fokus på at rense og dedikere rummet der arbejdes i og at holde rummet i ubetinget kærlighed. I dette system skal du ikke huske symboler og heller ikke vælge hvilken type af healing i systemet der skal bruges. Alt dette overlades til højere væsner. Det er smukt, stærkt og dyb forandrende for modtageren og dig der healer. 

Læs mere om Angelic Reiki® her

Holy Fire® Karuna Reiki® Healing

Holy Fire® Karuna Reiki® Healing

Karuna Reiki® er en healing som er kombineret med Holy Fire® energien. Den er kanaliseret af William Lee Rand som gennem 1990'erne og 00'erne har videreudviklet på det tibetanske Usui Reiki system sammen med yderst dygtige healere. I dette nye system arbejder vi mere bevidst med bl.a. Karunaens 8 symboler. Det er en healing hvor du som healer kan deltage mere aktivt både med stemmens kraft i messen/chanting og i toning ved at holde en tone og forløse blokeringer sammen med healingen. Det er en healing der er omfavnende og aldrig på nogen måde vil skabe forandringer som modtageren ikke er klar til. Ganske som alle andre healingsystemer som arbejder med de højeste rene energier. 

Læs mere om Karuna Reiki® her