Angelic Reiki 1 & 2

Workshop nr. 1

angelic reiki

På denne workshop får du

  • 2 Angelic Reiki rensninger og invielser
  • 1 ærkeengels indvielse og velsignelse
  • En definition og forståelse af naturen i Angelic Reikis energi
  • Principperne i hvordan man renser og dedikerer et healingsrum
  • 6 healings metoder inkl. selvhealing og fjernhealing
  • 4 udvekslinger af healing
  • En viden om hvordan du renser og afstemmer krystaller
  • Afstemning til Angelic Reiki 1. og 2. grad inkl. 8 Guddommelige Multi-dimensionelle Symboler
  • 1 indvielse til Lysets Englerige på den 11. dimension igennem Ærkeengel Metatron og Englegruppen Det Mægtige Sarim som inkluderer en indvielse givet af 30 ærkeengle og "The Chief Celestial Angel Princes"

 

Denne workshop er en kraftfuld oplevelse og den placerer dig i din egen spirituelle styrke og viden som den opstegne mester du i sandhed er.

Husk at købe en bjergkrystal og tag den med på denne workshop. Læs mere her.

​Pris 2.700 kr. for 2 ½ dags undervisning

(fredag, lørdag og søndag)

Formål

Formålet med denne workshop er først og fremmest at genskabe forbindelsen mellem dig og Reiki Symbolerne i deres originale Guddommelige Vibration. Dette gik tabt dengang mennesket blev adskilt fra den Guddommelige Kilde. Genskabelsen kan kun ske igennem Lysets Engerige. De symboler der bliver givet på denne workshop er fuldstændig afstemt med englenes høje vibration. Det er healene engle der giver initieringerne, som arbejder sammen med dig fast fremover og som hæver din forbindelse til Engleriget op til et nyt niveau.

Du lærer på denne workshop at bruge et fuldent healingsystem som bruges sammen med englene og Reiki Symbolerne. Du oplever rent praktisk hvordan det fungerer fordi du får lov at øve det at være kanal for healingen, heale med intention, heale sammen med Galaktiske Healere og Mestre samt øve Multi-dimensionel Healing. Du lærer også hvordan du kan afstemme spirituelle værktøjer såsom krystaller og essenser med engle vibration.

Den vil støtte din egen spirituelle udvikling og healing, åbne op for dine egne gaver og spirituelle talenter, afsløre din dharma (din vej gennem livet) og livsformål. Det kan være du på workshoppen oplever at du er der for at kunne hjælpe dig selv, familie og venner. Det kan også være at du skal dele Angelic Reiki med andre som en Professionel Udøver eller Master Teacher.

 

Det kan være at dit liv bliver totalt forandret.

Du ved det måske ikke selv, men din sjæl ved hvorfor Angelic Reiki er blevet ført hen til dig.

 

Dette vil ændre dit DNA, dine celler og molekyler samt aktivere dit lysvæsen. Det vil gøre dig i stand til at skabe en større og mere intim forbindelse til Lysets Englerige.

Energierne og den spirituelle lærdom denne workshop indeholder er tilgængelig for alle. Men igennem den vejledning vi har fået af Mesteren Djwhal Khul og Ærkeengel Metatron, har Kevin Core sat dette unikke healingsystem sammen og kaldt det Angelic Reiki.

 

Kilde: Angelicreikimagic.com

Hvad siger deltagerne?

Se hvad Jannie Hansen sagde på turen hjem efter hendes første workshop:

"Hej Betina 

Jeg vil lige sige 1000 tak for en helt fantastisk og åbenbarende weekend, det var så fedt.

Jeg havde jo et par timers kørsel hjem, hvor jeg i ro og fred kunne begynde at fordøje det hele, og jeg må sige at der på vej hjem i bilen var der nogle ting der faldt på plads - og at jeg bagefter fik et lille billede af en engel der krummede sig sammen af grin (måske fordi jeg har været så længe om at finde ud af det 😊)

Jeg glæder mig allerede til næste gang, selvom det først er til efteråret

❤️-lig hilsen

Janni"

Gå til Angelic Reiki 3 & 4 workshop

Gå til Angelic Reiki Professionel Udøver workshop

Gå til Angelic Reiki Master Teacher workshop

Se aktuelle workshops