Angelic Reiki® Healer

Måske den bedste gave du kan give dig selv

angelic reiki

Søger du spirituel udvikling?

Så er du kommet til det rette sted

 

Dette er din indgang til et af de reneste healingsystemer der eksisterer på jorden lige nu.

 

¤ Alle kan være med

¤ Alle kan lære at give denne healing

¤ Du behøver ingen erfaring og ingen forkundskaber 

 

Planeten Jorden og alle på den har brug for denne healing.

Jo flere vi er om at give den jo bedre. 

 

Så kom med.

Læs om healingen.

Mærk om den kalder på dig.

Tag endnu et skridt på din egen spirituelle udviklingsvej. 

 

Det starter med en beslutning. 

Om Healeruddannelsen

Uanset om du ønsker at behandle dyr, dig selv, venner og familie eller om du vil behandle dine klienter i din egen klinik, så starter du med Angelic Reiki 1 & 2.

Du er også velkommen hvis det ikke er dyrenes vej du vil gå.

Men vær åben for, at du kommer på et hold med mennesker, der har valgt noget andet. 

Du kan sagtens stoppe efter denne workshop. Men hvis du vil reklamere med behandlinger, og dermed bruge dem professionelt, så skal du fortsætte til og med 3. workshop som er Angelic Reiki Professionel Udøver. 

Hvis du kan mærke kaldet som lærer, så er du meget velkommen på Master Teacher.

At være lærer er et vidunderligt kald, og du bliver en del af et kærligt fællesskab med andre lærere.

 

♦ Hver workshop koster 2.700 kr. og Master Teacher koster 3.000 kr. 

Du bliver altså uddannet professionel healer for kun 8.100 kr. og du bestemmer selv hvornår du vil med på en workshop.

Master Teacher workshoppen handler ikke kun om at gøre dig til lærer. Alle kan være med her, uanset om du har et ønske om at undervise eller ej. Denne sidste workshop er et guddommeligt punktum, som sender dig kærligt videre på en spændende udviklingsrejse, hvor din lyskrop for alvor vokser.

 

♦ Hvis du tager alle 4 workshops får du over 68 timers undervisning, healing, rensning og viden om englenes lysende rige. 

 

Hvis du er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan læse mere om hver workshop herunder. 

 

Din sjæl venter på at du vælger DIG. Englene elsker dig højere end ord kan beskrive. Arbejdet med dem kan ikke være andet end GUDDOMMELIGT.

I denne video kan du se et eksempel på en øve healing i en workshop

Workshops i Healeruddannelsen

Hvad er Angelic Reiki

Hvad er forskellen på Angelic Reiki og andre Reikisystemer?

Se aktuelle workshops

Hvad siger andre om Angelic Reiki®

Bianca Andersen fortæller:

For mange år siden fik jeg af vide at jeg var healer, men fik ikke af vide hvilken healing jeg skulle bruge så jeg tog Dr. Mikao Usui`s Reiki healing.
 
Jeg brugte den, men har hele tiden følt at der manglede noget, men da jeg ikke syntes at den fungerede korrekt for mig, blev den lagt lidt på hylden, men jeg brugte fjernhealingen længe, men mest til dyrene.
 
Dr. mikao Usui`s metode kræver at du får indviet nogle tegn i dine hænder, men det kræver også at du husker dem og tegner dem over det sted hvor der er brug for dem.
 
Jeg har siden uddannet mig som dyretelepatør hos Betina Salkvist, og her mærkede jeg for første gang en healing som gav mig mening og som jeg kunne mærke kraftigt på min egen krop. Fantastisk.
 
Betinna fortalte mig at hun underviser i Angelic Reiki Healing, og fortæller mig mere omkring hvad det egentlig er den kan gøre for en.
 
Ja jeg blev mere nysgerrig for at finde ud af hvad Angelic Reiki Healing egentlig var, så jeg meldte mig på det første kursus hos Betina, det har jeg aldrig fortrudt.
 
Endelig fandt jeg den healingsmetode jeg skulle bruge i fremtiden. For mig var Angelic Reiki healling bestemt ikke ny, den var velkendt for mig som om jeg altid havde arbejdet med denne form for healing.
 
Angelic Reiki Healing er en lækker energi at arbejde med og selve healingsmetoden er nem og ligefrem at arbejde med. Du skal som person ikke huske en masse tegn som skal tegnes før de kan bruges. Når først du er indviet så kører det hele bare af sig selv, det gjorde det for mig og det er bestemt en healingsform jeg selv vil anbefale til andre.
 
Angelic Reiki Healingen har gjort det ved mig at jeg har fundet roen i at være healer, og langt om længe turde fortælle andre, at jeg er healer til både mennesker og dyr.
Jeg giver idag selv healing til både mennesker og især dyrene.
 
Angeic Reiki Healing har gjort at jeg er ved at finde ud af hvem jeg egentlig er som person, med fejl og mangler.
 
Selvtilliden vokser stille og roligt.
 
Angelic Reiki Healing har også været med til at jeg har valgt at gå videre med uddannelsen og inden længe skal jeg på det sidste kursus i Angelic Reiki Healing så jeg med tiden forhåbenligt kan kalde mig Angelic Reiki Healer Master Teacher og må undervise andre personer, så vi i fællesskab kan være med til at videre bringe denne smukke form for healing.